General Motors відкликає 4,9 тис. автомобілів на території США і Канади для перевірки гальмівних колодок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Motors відкликає 4,9 тис. автомобілів на території США і Канади для перевірки гальмівних колодок

Казна та Політика
222
General Motors оголосила про відкликання 4 тис. 873 автомобілів на території США і Канади, повідомляє Reuters. Найбільша автокомпанія повідомила, що Chevrolet Sonic, випущені в 2011 р., можуть не бути укомплектовані однією з передніх гальмівних колодок.
Скарг щодо відсутності елементів гальм або загибель людей унаслідок даної проблеми в GM ще не надходило, але компанія відкликає всі продані машини для перевірки наявності внутрішніх і зовнішніх гальмівних колодок.
В результаті внутрішнього розслідування, проведеного GM, близько 20-30 машин з числа відкликаних, швидше за все, надійшли у продаж без однієї з колодок, дефект збірки був виявлений під час обслуговування одного з прокатних автомобілів.
Серед можливих причин такої помилки називають невдоволення співробітників договором з впливовою профспілкою UAW, за яким 40% працівників автозаводу в штаті Мічиган отримують меншу зарплату, ніж інші працівники, які є членами організації. Даний договір був підписаний сторонами, щоб зберегти виробництво даної моделі автомобіля на території США.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас