Прохоров обіцяє створити єдину валюту на основі євро і рубля, якщо стане президентом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прохоров обіцяє створити єдину валюту на основі євро і рубля, якщо стане президентом

1498
Підприємець Михайло Прохоров, який має намір балотуватися в президенти Росії на майбутніх виборах, бачить своє основне завдання в зниженні витрат в економіці через підтримку конкуренції, в будівництві "Великої Європи" і створення єдиної валюти на основі євро і рубля.
Тези передвиборчої програми Прохорова розміщені в четвер на його офіційному сайті.
Підприємець у разі перемоги на виборах обіцяє амністувати засуджених за економічні злочини і які провели у в'язниці більше третини призначеного їм терміну.
Він також планує зробити створення висококваліфікованих робочих місць пріоритетом економічного розвитку і "критерієм якості управління". Частиною Прохорівської економічної стратегії буде повернення наукових досліджень у ВНЗ, з'єднання академічної та вузівської науки.
Прохоров розраховує продовжити курс з приватизації держкомпаній, а одержувані від цього кошти направляти до Пенсійного фонду Росії.
Для боротьби з корупцією і бюрократією претендент на вищий державний пост вважає за необхідне ввести кримінальну відповідальність за "інструкції, що суперечать законам", "суворий гласний контроль над витратами чиновників та членів їх сімей". Він також хоче скоротити число держслужбовців на 30% до 2014 року, а потім перенавчити їх за рахунок бюджету для роботи в реальній економіці. При цьому Прохоров вважає, що пріоритетом має стати боротьба з корупцією в правоохоронних органах та судовій системі. А одним із заходів боротьби з корупцією і бюрократією він бачить створення і "ефективне функціонування" Адміністративного суду.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас