Новий президент Придністров'я "звільнив" всіх міністрів і понад 80 держчиновників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий президент Придністров'я "звільнив" всіх міністрів і понад 80 держчиновників

1221
Новий президент Придністров'я Євген Шевчук відправив у відставку понад 80 вищих державних чиновників, включаючи всіх членів кабінету міністрів республіки.
Як повідомляє РБК з посиланням на прес-службу глави ПМР, зокрема, указом президента Шевчука у відставку разом зі своїми заступниками відправлені: міністр державної безпеки, міністр оборони, міністр внутрішніх справ, міністр закордонних справ, міністр фінансів, в.о. міністра економіки, міністра промисловості, міністр інформації та телекомунікацій, міністр охорони здоров'я і соціального захисту, міністр юстиції, міністр природних ресурсів та екологічного контролю, в.о. голови Державного митного комітету, а також голови інших міністерств і відомств та їх заступники.
У відставку були відправлені також голови державної адміністрації Тирасполя, Бендер, Рибницького, Слободзейського, Григоріопольського, Кам'янського та Дубосарського районів, а також усі співробітники Адміністрації колишнього президента, його помічники, радники, повноважні представники і т.д.
Звільнені також голови Державного фонду соціального страхування, Державної служби ветеринарно-санітарного та фітосанітарного контролю, Державної служби соціальної політики і трудових ресурсів, Державної служби управління документацією та архівами, Виконавчої дирекції Державного пенсійного фонду, Державної служби охорони праці та промислової безпеки, Центру з контролю за обігом медико-фармацевтичної продукції, а також головний державний санітарний лікар та інші особи.
Раніше новий глава республіки заявив, що планує представити кандидатуру на пост прем'єр-міністра ПМР в першій половині січня 2012р.
Варто зазначити, що інститут уряду і посаду прем'єр-міністра Придністров'я вперше вводяться з 1 січня 2012 р. До теперішнього часу в Придністров'ї не було прем'єр-міністра. Головою виконавчої влади був президент, який керував кабінетом міністрів.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас