Експерти очікують падіння цін на нерухомість в Ізраїлі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти очікують падіння цін на нерухомість в Ізраїлі

709
Ціни на купівлю та оренду житла і офісів в Ізраїлі неминуче знизяться в 2012 році. У такому варіанті розвитку подій впевнене більшість фахівців, оцінювачів нерухомості, опитаних банком Mizrahi Tefahot.
Провідні ізраїльські оцінювачі нерухомості, опитані співробітниками ізраїльського банку Мізрахі-Тфахот, вважають, що різкого падіння цін на житло в Ізраїлі в 2012 році очікувати не варто. Проте ціни на нерухомість неодмінно будуть знижуватися, нехай і не дуже швидкими темпами.
Як повідомляє ізраїльське видання Globes, понад 90% оцінювачів, які брали участь в опитуванні, не сумніваються в тому, що вартість купівлі житла в Ізраїлі наступного року знизиться на 7%. Що стосується цін на оренду житла, то майже 70% опитаних очікують, що орендні ставки на житло в 2012 році залишаться на колишньому рівні. Оренда офісних приміщень подешевшає на 7% або не буде змінюватися в ціні - такі прогнози 30% і 65% опитаних експертів відповідно.
Згідно з даними Центрального статистичного бюро Ізраїлю, в третьому кварталі 2011 року середня вартість житла в Ізраїлі знизилася до 1,08 млн шекелів ($271 683). У середньому по країні купівля нерухомості вже обходиться на 3% дешевше, ніж трьома місяцями раніше.
Статистичне опитування банку Мізрахі-Тфахот проводилося в 50-ти компаніях, які спеціалізуються на оцінці об'єктів нерухомості. Нагадаємо, що незалежна оцінка якості та вартості квадратних метрів необхідна для видачі кредиту під заставу нерухомого майна.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас