Німеччина спрощує візовий режим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німеччина спрощує візовий режим

954
Нововведення спростять отримання віз більш ніж половині заявників, стверджує німецький міністр закордонних справ Гідо Вестервелле.
Міністерство закордонних справ Німеччини спільно з міжфракційною групою депутатів парламенту, а також представниками німецького бізнесу виступають за лібералізацію візового законодавства в країні. Вестервелле вважає, що такий підхід якнайкраще відображає роль Німеччини в сучасному світі епохи глобалізації.
За даними агентства Reuters, першими кроками на шляху спрощення візового режиму стануть: можливість подачі заяви на отримання будь-якого типу візи через інтернет, а також можливість отримання віз не лише у дипломатичних представництвах Німеччини, але й в німецьких зовнішньоторговельних палатах. Жителі деяких країн зможуть отримати необхідні документи навіть у спеціальних комерційних установах.
Такі заходи, на думку влади, дозволять зробити подачу заявки та оформлення паперів набагато менш проблемними для жителів тих населених пунктів, де немає дипломатичних представництв Німеччини. Також нововведення включать в себе прискорення розгляду заявок на видачу віз і перехід на безготівкову оплату зборів.
Глава німецької дипломатії заявив, що заходи зі спрощення візової політики в жодному разі не вплинуть на рівень безпеки країни.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас