Україна і Німеччина підписали угоду про реалізацію інвестиційного проекту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна і Німеччина підписали угоду про реалізацію інвестиційного проекту

Енергетика
410
Міністр фінансів України Федір Ярошенко та представники Німеччини сьогодні, 30 грудня 2011 р., підписали угоду про реалізацію інвестиційного проекту "Підвищення ефективності передачі електроенергії (Модернізація підстанцій)". Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів, пише РБК-Україна.
"Сьогоднішня зустріч є дуже визначальною, в новий 2012 р. Україна і Німеччина увійдуть повноправними партнерами в такій стратегічно важливій галузі як електроенергетика. Ми бачимо в Німеччині стабільного і надійного партнера і готові до співпраці й в інших, не менш цікавих і важливих напрямках роботи", - заявив Міністр фінансів.
Проект передбачає підвищення рівня безпеки, надійності, ефективності і якості передачі електроенергії шляхом реабілітації підстанцій, які досить тривалий час перебувають в експлуатації і оснащені переважно електрообладнанням, яке значною мірою відпрацювало свій експлуатаційний термін, гарантований виробником.
Реалізація проекту дозволить зробити великий крок у напрямку технічного розвитку, що наблизить Україну до майбутнього об'єднання з електроенергетичним ринком Європейського союзу і дозволить стати його важливою і повноцінною складовою.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас