Жителям штату Колорадо платять за скинуті кілограми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жителям штату Колорадо платять за скинуті кілограми

344
Американська страхова компанія Kaiser Permanente Colorado запропонувала жителям штату Колорадо взяти участь у програмі Weight and Win ("Зважся і виграй"), яка передбачає грошову винагороду за схуднення і утримання ваги на досягнутому рівні.
Для реалізації програми в медичних установах, рекреаційних центрах, бібліотеках і навіть у меблевих магазинах організовані спеціальні пункти, де встановлені ваги і апаратура відеоспостереження, яка фіксує результати. В даний час відкрито 12 таких пунктів по всьому штату. Наступного року планується відкрити ще 10.
За позбавлення від зайвої ваги і підтримку досягнутого учасники Weight and Win кожні три місяці отримуватимуть від 15 до 150 доларів.
Це одна з перших в країні програм, яка виступила з такою пропозицією для дорослого населення.
Вперше про ініціативу Kaiser Permanente Colorado заговорили в квітні цього року. Відтоді на участь в програмі Weight and Win підписалися 8900 осіб, середня втрата ваги склала близько п'яти кілограмів.
Запуск програми обійшовся страховій компанії в 500 тисяч доларів. "Якщо говорити про кількість доларів, то участь в програмі позбавлення від зайвої ваги виявиться в кінцевому рахунку настільки ж економічно вигідною, як і мамографія, скринінг на рак прямої кишки або постійне відстежування артеріального тиску", - зазначив доктор Ерік Франс, який консультував страхову компанію при розробці програми.
"З медичної точки зору цінним і корисним є зниження маси тіла хоча б на 5%", - додав він.
Страховики сподіваються на участь у фінансуванні програми Weight and Win муніципалітетів та організацій охорони здоров'я штату Колорадо.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас