В Україні з'явилася своя соцмережа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні з'явилася своя соцмережа

4335
Напередодні свою роботу почала мережу friendin.net, на розробку якої українські розробники витратили півтора роки, повідомили в компанії Френдін.
Творці ресурсу відзначають, що тестова версія Friendin стартувала 28 жовтня цього року, і за цей час вже зареєструвалося понад 12 тисяч людей з різних країн світу.
У повідомленні компанії також йдеться, що під час тестової роботи сайту була проведена настройка роботи серверів HP разом з представниками виробника обладнання, створена сучасна хмарна система серверів, яка дозволить підтримати роботу сервісу з великою кількістю користувачів.
Представники компанії-розробника стверджують, що Friendin відрізняється широким функціоналом: для користувачів передбачені нічний режим, спеціальне тач-меню, адаптація сторінки під монітор користувача, режим сторінки блогу, відеочат, файлбокс, медіаплеєр, активний інтерфейс, "наклейки", режим "невидимки" і т.д.
"Наступний етап у планах розробників - це інтеграція з новими і вже популярними інтернет-іграми та додатками", - йдеться в повідомленні.
Крім того, додають розробники, плануються створити ліцензійну базу Аудіо і Відео з можливістю їх скачування або перегляду онлайн.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас