Газета The New York Times помилково розіслала мільйони листів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Газета The New York Times помилково розіслала мільйони листів

216
Популярна американська газета The New York Times помилково розіслала електронні листи більш ніж восьми мільйонам своїх передплатників, пропонуючи їм особливі знижки, якщо вони передумають відмовлятися від підписки на видання.
Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на Reuters.
Більшість одержувачів розсилки не просили скасувати свою підписку на NYT, а електронний лист адресувався приблизно 300-400 передплатникам, що відмовилися від доставки друкованої версії газети додому, пояснили в NYT.
Однак пропозицію 50-відсоткової знижки на доставку газети додому протягом 16 тижнів було помилково направлено практично всім користувачам цієї послуги, які надали NYT свою електронну адресу.
Люди, які отримали листи, ініціювали обговорення інциденту в соціальних мережах Facebook і Twitter, висловлюючи підозру, що газета стала жертвою хакерської атаки. Проте представники NYT запевнили, що системі безпеки та конфіденційності персональних даних абонентів нічого не загрожує.
Загальна тенденція падіння популярності друкованих газет на ринку США змушує видання використовувати маркетингові ходи та спецпропозиції для збереження передплатників. Однак NYT, поряд з підтримкою друкованого тиражу, шукає нові способи монетизації свого контенту.
З березня поточного року газета ввела частково платну онлайн-підписку. Головна сторінка сайту залишилася безкоштовною для всіх користувачів, крім того, читати всі онлайн-матеріали безкоштовно можуть передплатники паперової версії NYT, а також видання International Herald Tribune. Для решти читачів безкоштовний доступ до онлайн-матеріалів NYT обмежений 20 статтями на місяць. Вичерпавши ліміт, читач отримує пропозицію оплатити онлайн-передплату вартістю 15-35 доларів на місяць.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас