Азаров вважає, що зробив в 2011 році для України все можливе — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров вважає, що зробив в 2011 році для України все можливе

307
Прем'єр-міністр України Микола Азаров з легким серцем проводжає 2011 рік, оскільки вважає, що для країни було зроблено практично все можливе.
Про це прем'єр заявив сьогодні на засіданні Кабінету міністрів України.
"Можна підбити деякі підсумки і зробити висновки. Головний з них - нам вдалося остаточно подолати інерцію надзвичайно глибокого економічного падіння. Треба розуміти, що чим глибше падіння, тим складніше і довше з нього виходити. Це аксіома економіки. А в Україні падіння було найглибшим у Європі".
Азаров визнав, що рік був важким, "але багато труднощів ми змогли подолати. Ми вирішили головне завдання - зберегли позитивну економічну динаміку в Україні, незважаючи на посилення кризових явищ в економіці, ми значно скоротили дефіцит бюджету, сумлінно розрахувалися з усіма боргами".
На думку Азарова, уряду вдалося закласти фундамент, на якому в наступному році почнеться зростання економіки. "Не хочу і не буду переконувати вас у тому, що в Україні все добре. Це не так. Для багатьох людей життя залишається важким, але цей рік доводить, що зміни на краще можливі... 2011 рік я проводжаю з легким серцем, оскільки знаю, що ми зробили практично все можливе і все від нас залежне для країни", - сказав він.
Як вже повідомлялося, Азаров вважає, що 2011 рік запам'ятається роком глибоких і складних реформ і в підручниках цей рік "буде відзначений як поворотна віха в історії України".
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас