Японія передумала роздавати безкоштовні квитки в країну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японія передумала роздавати безкоштовні квитки в країну

382
Після катастрофічних землетрусів і цунамі, а також аварії на АЕС "Фукусіма-1", число іноземних туристів, які приїжджають до Японії, впало в квітні на 62,5% в порівнянні з тим же місяцем минулого року.
Державне туристичне агентство Японії припинило широко розрекламовану кампанію з залучення туристів в країну безкоштовними авіаквитками у зв'язку з тим, що відповідна програма не була затверджена японським урядом.
В опублікованій агентством заяві наголошується, що проект "Fly to Japan" ("Злітай в Японію"), в рамках якого передбачалося роздати 10 тисяч безкоштовних квитків на Японські острови, став жертвою бюджетної економії, передає Російська газета.
"Ми від щирого серця вдячні всім, хто виявив бажання взяти участь в акції та висловив підтримку Японії. Відновлення країни після землетрусу є пріоритетним завданням, яке Японія вирішує при підтримці всього світу, - зазначають автори документа, - ми щиро сподіваємося, що ви побачите Японію своїми очима. Платити за це туристам доведеться самостійно", - йдеться в повідомленні агентства.
Раніше повідомлялося, що в уряд Японії має намір видати безкоштовні авіаквитки 10 тисячам іноземних туристів, які вирішили відвідати країну в період з 1 квітня 2012 р. по 31 березня 2013 року. Цей захід покликаний стимулювати приплив зарубіжних гостей, який різко скоротився після катастрофічних стихійних лих і аварії на АЕС "Фукусіма-1".
Передбачалося, що претендентів на безкоштовні авіаквитки будуть набирати по інтернету, переможців визначать після того, як вони дадуть відповідь на декілька нескладних запитань, зокрема, про маршрут і час своєї передбачуваної подорожі. Під час перебування в Японії цих людей попросять вести блоги, де вони будуть розповідати про свої враження.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас