До дня народження Джобса Apple може випустити новий iPad — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До дня народження Джобса Apple може випустити новий iPad

707
Apple планує приурочити випуск третього покоління планшетних комп'ютерів iPad до дня народження засновника компанії Стіва Джобса, 24 лютого.
Про це повідомляє сайт 9to5mac з посиланням на Focus Taiwan, пише РИА Новости.
За даними Focus Taiwan, партнери Apple, зайняті у виробництві iPad третього покоління, будуть працювати і під час святкування Нового року за східним календарем в січні, щоб встигнути відвантажити достатню кількість пристроїв. У першому кварталі 2012 року планується провести 9,5-9,8 мільйона нових iPad.
Згідно з останньою неофіційною інформацією, новий iPad буде приблизно на 0,7 мм. Товщий від iPad 2, що необхідно для встановлення екрана більш високої роздільної здатності, який і стане головним нововведенням. За даними агентства Bloomberg, виробляти дисплеї для нових iPad, а також інших розроблюваних Apple пристроїв, буде японська Sharp, яка займе місце нинішнього головного постачальника - Samsung.
Передбачається, що екран нової версії iPad буде здатний відображати 2048x1536 пікселів - у чотири рази більше, ніж існуючі планшети Apple. Поява таких екранів у iPad очікувалася ще до анонсу другого покоління пристрою, що відбувся в березні 2011 року. Однак тоді експерти відзначали, що подібні дисплеї дорогі і трудомісткі у виробництві, що якийсь час буде стримувати їх застосування в масових продуктах.
За неофіційними даними, Apple може випустити в 2012 році ще одну модель iPad - компактну версію планшета з 7-дюймовим дисплеєм, проте не всі експерти згодні з таким прогнозом.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас