Виробник BlackBerry урізав зарплати топ-менеджерам до 1 дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виробник BlackBerry урізав зарплати топ-менеджерам до 1 дол.

638
Управляючі компанією Research in Motion (RIM), яка випускає смартфони BlackBerry, вирішили знизити свої зарплати до одного долара, пише газета The Daily Telegraph.
Як вважають керівники RIM Майк Лазарідіс і Джим Балсіллі, таким чином вони зможуть збільшити виплати інвесторам і зміцнити становище фірми.
У власності Лазарідіс і Балсіллі перебувають близько 10 відсотків акцій RIM. У минулому році обидва топ-менеджери заробили в цілому 5,1 мільйона доларів (близько 1,2 мільйона доларів склала зарплата).
На рішення управляючих RIM вплинули результати компанії за підсумками третього фінансового кварталу, вказує The Financial Times. Виручка RIM за цей період склала 265 мільйонів доларів, або 51 цент на акцію. Для порівняння, торік у третьому кварталі компанія заробила 911 мільйонів доларів (1,74 долара на акцію).
Крім того, в RIM істотно знизили прогноз щодо прибутку в четвертому кварталі. Якщо раніше очікувалося, що він складе 1,08 долара на акцію, то тепер в компанії розраховують отримати 80-90 центів на акцію.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас