Путін не відкидає, що після виборів поміняється місцями з Медведєвим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін не відкидає, що після виборів поміняється місцями з Медведєвим

872
Російський прем'єр Володимир Путін заявив, що якщо виборці проголосують за "Єдину Росію" і за нього як кандидата на пост президента Росії, то чинний глава держави Дмитро Медведєв очолить новий уряд.
Про це повідомляє Інтерфакс.
"Якщо виборці довірять нам сформувати уряд, тобто проголосують за "Єдину Росію" і за вашого покірного слугу в ролі кандидата в президенти РФ, тоді Дмитро Анатолійович безумовно очолить уряд", - заявив Путін на спільній з Медведєвим зустрічі з прихильниками.
Говорячи про модернізацію, прем'єр-міністр підкреслив, що вона повинна торкнутися не тільки однієї галузі, а бути багатопрофільною. "Модернізація це політика, яка має змінити свідомість суспільства, підходи до всіх напрямків нашої діяльності", - сказав прем'єр.
Він підкреслив, що Медведєв у своїй діяльності багато уваги приділяє модернізації.
Нагадаємо, 27 листопада "Єдина Росія" на з'їзді затвердила главу уряду Володимира Путіна кандидатом в президенти країни. Було видано 614 бюлетенів для голосування, всі вони були віддані на підтримку висування Путіна. Результат голосування був затверджений також одноголосно. Перед цим Путін висловив сподівання, що росіяни в більшості своїй проголосують за "Єдину Росію" на виборах до Держдуми 4 грудня. Медведєв також закликав росіян проголосувати за "ЄР".
У Мережі з'явилося відео про вибори президента Росії, яке відразу стало дуже популярним. Блогери пропонують ролик крутити на виборчих дільницях.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас