Януковичу в Ізраїлі шукали велике ліжко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Януковичу в Ізраїлі шукали велике ліжко

65
Візит президента України Віктора Януковича поставив у скрутне становище співробітників адміністрації готелю "Мецудат Давид" в Єрусалимі - там не виявилося ліжок для високих людей. Про це пише IzRus.
30 листопада розпочався офіційний візит президента України Віктора Януковича до Ізраїлю. Високий (в повному сенсі цього слова) гість зупинився в елітному столичному готелі "Мецудат Давид". Як повідомляє служба новин івритомовного "Сьомого каналу", зріст українського президента дещо збентежив адміністрацію готелю, адже Янукович - найвищий президент у Європі.
Повідомивши, що його зріст становить більше двох метрів, сайт повідомляє, що керівництво "Мецудат Зєев" почало готуватися до приїзду президента України заздалегідь. Так, було замовлене ліжко довжиною 230 сантиметрів (стандартні ліжка в цьому відділі - на 30 сантиметрів коротші).
Однак, судячи з офіційної інформації, зріст Януковича насправді становить 192 сантиметри. Зрозуміло, і при такій висоті двометрове ліжко теж здається короткуватим, але навряд чи це є такою вже "проблемою", резюмують журналісти.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас