Ландік заявив, що мав право переламати ноги Коршуновій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ландік заявив, що мав право переламати ноги Коршуновій

Кримінал
11148
У четвер, 1 грудня, в Ленінському райсуді міста Луганська продовжилося слухання у справі екс-депутата Луганської міськради Романа Ландіка.
У суді виникла словесна перепалка між Ландіком і постраждалою Марією Коршуновою.
Як передає "Луганск. Комментарии", на зауваження Коршунової Ландік заявив: "Мав право (тягнути), мав право навіть прибити, і ноги переламати".
У свою чергу на зауваження судді Олени Попової Ландік заявив: "Так виведіть її (Коршунову) і давайте посадимо. Чому вона ще на волі?"
Раніше Роман Ландік заявив, що під час конфлікту в "Баккара" він утримував Коршунову, щоб передати її співробітникам міліції, оскільки вона розбила йому графином голову.
Нагадаємо, 4 липня вночі в ресторані "Баккара" у Луганську син народного депутата від Партії регіонів Володимира Ландіка, депутат Луганської міськради Ландік побив Марію Коршунову.
7 липня прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу стосовно Ландіка за ч.3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Він був оголошений в розшук і затриманий в Краснодарі (РФ).
21 вересня Ландіка екстрадували з Росії в Україну для притягнення до кримінальної відповідальності, а 24 вересня - етапували до Луганська.
26 вересня Ленінський районний суд Луганська залишив Романа Ландіка під вартою до винесення вироку у справі про побиття дівчини.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас