Попов розпорядився надати матеріальну допомогу ветеранам ВВВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов розпорядився надати матеріальну допомогу ветеранам ВВВ

85
З нагоди 67-ї річниці визволення України та 68-ї річниці визволення Києва від фашистських загарбників ветерани Великої Вітчизняної війни - жителі столиці отримають одноразову адресну матеріальну допомогу в розмірі від 200 до 1,5 тис. грн.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міськдержадміністрації, відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр Попов.
Згідно з рішенням, на забезпечення виплат допомоги передбачено виділити 10,4 млн. грн. Гроші будуть перераховані Головному управлінню праці та соціального захисту населення.
Матеріальна підтримка в розмірі 1,5 тис. грн. буде надана особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною; по 1 тис. грн. - особам, які брали участь у героїчній обороні Києва та яким встановлено статус "Учасника народного ополчення"; по 300 грн. - інвалідам Великої Вітчизняної війни І групи, у тому числі малолітнім в'язням концентраційних таборів, гетто та інших місць примусового утримання, а також учасникам бойових дій у період війни, колишнім неповнолітнім в'язням концентраційних таборів, гетто та інших місць примусового утримання.
По 200 грн. матеріальної допомоги передбачено надати інвалідам Великої Вітчизняної війни ІІ групи, у тому числі малолітнім в'язням концентраційних таборів, гетто та інших місць примусового утримання; інвалідам Великої Вітчизняної війни ІІІ групи, у тому числі малолітнім в'язням концентраційних таборів, гетто та інших місць примусового утримання; вдовам Героїв Радянського Союзу; учасникам Великої Вітчизняної війни, колишнім в'язням концентраційних таборів, гетто та інших місць примусового утримання.
Відповідно до цього розпорядження майже 47 тисяч киян - ветеранів Великої Вітчизняної війни та жертв нацистських переслідувань - отримають допомогу за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті на виконання цільової програми "Турбота. Назустріч киянам" на 2011-2015 роки.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас