BMW відкличе понад 32 тисячі автомобілів у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW відкличе понад 32 тисячі автомобілів у США

266
Німецький автоконцерн Bayerische Motoren Werke AG (BMW) оголосив про відкликання понад 32 тис. автомобілів в США в зв'язку з несправністю системи, що контролює роботу допоміжного гідронасоса.
Відкликанню підлягають автомобілі BMW 5-ої серії, BMW 5-ої серії GT, BMW 7-ої серії, а також позашляховики X5 і X6, випущені з 2008 по 2011 рік. Всі автомобілі, що підлягають відкликанню, оснащені 8-циліндровим або 12-циліндровим двигунами з турбонаддувом, передає РИА Новости.
Причиною відкликання стала несправність роботи системи, яка відповідає за роботу допоміжного гідронасосу, що може привести до спалаху в моторному відсіку автомобіля.
Початок відкликання заплановано на листопад. Власники вищезгаданих автомобілів можуть звернутися в американські дилерські центри BMW для усунення дефекту.
Компанія BMW, заснована в 1913 році, спочатку виробляла авіаційні мотори. У 1928 році, після придбання автомобільної фабрики в Айзенаху, почалося виробництво автомобілів BMW. В середньому за рік на фабриках концерну по всьому світу виробляється загалом понад 1,5 млн. машин, а також більше 100 тис. мотоциклів. Компанія також володіє брендами Mini і Rolls-Royce.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас