Єфремов: Пільги для "чорнобильців" і "афганців" залишаються незмінними — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов: Пільги для "чорнобильців" і "афганців" залишаються незмінними

414
Пільги для "чорнобильців" і "афганців" будуть збережені, запевнив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.
"Всі питання з їх керівниками (мітингувальників біля будівлі парламенту) ще на позаминулому тижні ми узгодили. І, більше того, протягом останнього тижня працювала робоча група, і всі проблеми щодо даних категорій пільговиків були узгоджені", - цитує О. Єфремова прес-служба Партії регіонів у вівторок.
Він уточнив, що законопроект № 9127 ще не поставили на розгляд в сесійній залі. "Тому висловлювання вимог, які фактично вирішені, не мають під собою ніякого підґрунтя", - вважає парламентарій.
Єфремов також підкреслив, що неможливо між владою і людьми ставити ніякі перепони: "Це точка зору моя та точка зору нашої фракції".
"Що стосується вимог людей, то ми їх чуємо і ведемо відповідні переговори. А те, що було зроблено сьогодні (акції протесту під Верховною Радою), - це просто провокація. І необхідно просто розібратися, які ж питання вони ставлять з тих , які залишаються невирішеними. Тому що всі питання, які ставили їхні колеги, ми врахували в процесі переговорів, і, наскільки я розумію, ми домовилися щодо їх вирішення", - зазначив політик.
Відповідаючи на запитання журналістів, куди можуть бути перенаправлені гроші від скорочення пільг для "чорнобильців" і "афганців", лідер фракції Партії регіонів вкотре підкреслив, що пільги скасовуватися не будуть.
"Я ще раз хочу сказати, що в бюджеті, який формується, і в законі № 9127 зазначена норма, що всі виплати залишаються не нижчими від тих, які були на поточний період. Тому ніяких скасувань не буде. У даному законопроекті всі перехідні положення голосуватися не будуть", - акцентував увагу політик.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас