Єфремов: Партія регіонів не буде голосувати за декриміналізацію статті Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов: Партія регіонів не буде голосувати за декриміналізацію статті Тимошенко

442
Фракція Партії регіонів не буде голосувати в п'ятницю, 4 листопада, за декриміналізацію статті 365 Кримінального Кодексу, за якою засуджена екс-прем'єр-міністр України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.
Про це на брифінгу у Верховній Раді заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.
"Ми не проти, щоб в п'ятницю був розглянутий закон про гуманізацію відповідальності у сфері економічних злочинів, але наші колеги хочуть внести зміни в частині 365 ст. і наша фракція залишається на тій точці зору, що ми не будемо підтримувати цю пропозицію" , - цитує Єфремова РБК-України.
У той же час, за словами Єфремова, якщо будуть запропоновані поправки до проекту закону відповідно до вимог ООН, у тому числі щодо 365 ст., то Партія регіонів може за це проголосувати. "Якщо буде прийнятний формат, що обмежує зловживання чиновників і посадових осіб, то ми будемо підтримувати це рішення", - додав Єфремов.
Нагадаємо, сьогодні вранці народні депутати від БЮТ заблокували трибуну парламенту, вимагаючи розгляду питання щодо декриміналізації статті, за якою засуджена Юлія Тимошенко. Після того як спікер Володимир Литвин заявив, що лідери фракцій знайшли компроміс і домовилися розглянути закон про декриміналізацію в п'ятницю, 4 листопада, трибуна була розблокована.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас