Тисячі підприємців можуть вийти на акції протесту 3 листопада — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тисячі підприємців можуть вийти на акції протесту 3 листопада

1144
На акцію протесту 3 листопада 2011 готові вийти кілька тисяч підприємців, а також представників близько 250 громадських організацій з усієї України.
Про це повідомив начальник штабу Всеукраїнської громадянської акції "Вперед!" Андрій Панаетов, передає УНІАН. Панаетов зазначив, що "цинізм влади переходить всі межі".
"Адже ми не тільки годуємо себе і свої сім'ї, але й приносимо величезні кошти в бюджет у вигляді податків і відрахувань. І ми маємо намір 3 листопада вийти на вулиці і змусити дослухатися до нашої думки", - заявив громадський лідер.
Панаетов підкреслив, що протестувальники мають намір вимагати від президента Віктора Януковича ветувати недавно прийнятий закон № 8521 про спрощену систему оподаткування, оскільки він, на переконання підприємців, спрямований на дискримінацію малого бізнесу в Україні.
Віце-президент громадського об'єднання "Союз перевізників України" Сергій Овчинников також підтвердив, що 3 листопада відбудеться новий Автомайдан.
Закон "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України (щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва)" Верховна Рада України прийняла 20 жовтня 2011 року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас