Ведучі "BBC" тренувались правильно хоронити королеву — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ведучі "BBC" тренувались правильно хоронити королеву

58
Компанія BBC організувала в минулі вихідні спеціальний семінар для своїх репортерів, щоб навчити їх, як себе поводити і як одягатися при оголошенні про смерть королеви Єлизавети II. Про це повідомляє The Sunday Times.
Компанія намагається уникнути повторення скандалу, пов'язаного зі смертю королеви-матері Єлизавети Леді Боуз-Лайон. Глядачі "Бі-бі-сі" подали велику кількість скарг після того, як колишній ведучий Пітер Сіссонс (Peter Sissons) оголосив про смерть королеви-матері у сірому піджаку і бордовій краватці.
На тренінгу репортерам і ведучим "Бі-бі-сі" розповіли, що про смерть королеви Єлизавети II, коли вона трапиться, потрібно повідомляти в чорному піджаку, білій сорочці і чорній краватці. Їм також пояснювали, з яким виразом обличчя і з якою інтонацією потрібно оголошувати про трагічну подію. Подібні ж правила стосуються смерті принца Уельського (на даний момент титул належить принцу Чарльзу) і герцога Кембриджського (титул принца Вільяма). На випадок смерті одного з членів королівської сім'ї в офісі BBC завжди зберігаються строгі костюми.
На випадок смерті однієї з осіб "номер один" у "Бі-бі-сі" заготовлена спеціальна процедура: трансляція на всіх телеканалах і радіостанціях компанії буде припинена, а після оголошення новини про смерть буде ввімкнуто національний гімн Великобританії. Похорони августійшої особи проходять на 12 день після смерті. До похорону всі розважальні шоу з ефіру "Бі-бі-сі" знімають.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас