У США татуйована лялька Барбі розгнівала суспільство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США татуйована лялька Барбі розгнівала суспільство

66
Нова лялька компанії Mattel, яка отримала назву Tokidokі Барбі, розгнівала американських батьків і спровокувала справжню бурю в суспільстві.
Справа в тому, що іграшка одягнена як дівчинка-гот, її волосся пофарбовано в ультимативно-рожевий колір, а тіло прикрашене татуюваннями, що і викликало найбільше обурення. На думку багатьох батьків, зовнішній вигляд ляльки може вплинути на світосприйняття дітей і в ранньому віці підштовхнути їх до провокативної поведінки.
Лялька надійшла в продаж 8 жовтня цього року. Зазначимо, що іграшка досить дорога - татуйована Барбі коштує близько 50 доларів. Тим не менш, всю серію вже розкупили, і на даний момент придбати її можна тільки на інтернет-аукціоні ebay, причому вже не за 50, а за кілька сотень доларів.
Лялька одягнена в леопардові лосини, майку в стилі емо і блискучі босоніжки. Її супутник - зубаста собачка, більше схожа на кактус, на прізвисько Бастардіно, що теж не сприяє розвитку правильних, з точки зору американського суспільства, ідеалів, пише mignews.com.
Якою буде подальша доля нового творіння компанії Mattel, сказати складно. Поки її представники ніяк не реагують на скандал і коментарів не дають.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас