Розгнівані чорнобильці ламають паркани під Радою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розгнівані чорнобильці ламають паркани під Радою

912
Близько тисячі мітингувальників пікетують під парламентом. Вони вимагають не приймати закон про скасування пільг ветеранам та ліквідаторам аварії на ЧАЕС. Чорнобильці та афганці зламали паркан перед Маріїнським парком і спробували прорватися до будівлі парламенту.
Представники "Беркута" заблокували всі входи і виходи до будівлі Верховної Ради і на деякий час стримали учасників акції протесту. У свою чергу мітингувальники з гаслом "Ганьба!" повалили огорожу з іншого боку і натовп знову вийшов на площу перед будівлею парламенту. Нагадаємо, напередодні, 31 жовтня, голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що народні обранці готові до кінця цього пленарного тижня розглянути закон про скасування пільг ветеранам та ліквідаторам аварії на ЧАЕС.
Водночас, у сесійній залі депутати БЮТ-Б сьогодні зранку заблокували трибуну і президію. Опозиціонери вимагають якнайшвидшого розгляду законопроекту про пом'якшення статті, за якою засуджено Тимошенко. У порядку денному вівторка цього питання поки немає.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас