Делегацію Катару вразили львівські автобуси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Делегацію Катару вразили львівські автобуси

490
Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк ознайомив делегацію Катару з продукцією ТОВ "Львівські автобусні заводи". Делегація Катару, за його словами, зацікавилася продукцією ЛАЗу.
Цимбалюк спільно з представниками Катару оглянули автобуси нового покоління з низьким рівнем підлоги - "CityЛАЗ" А183 NG, "CityЛАЗ" А292D5, і автобус з підвищеною комфортабельністю НеоЛАЗ 5208.
Представлені автобуси, обладнані комплектацією найкращих європейських виробників і відповідають найвищим нормам безпеки. У них встановлено двигун з найвищим рівнем екології EEV. Одночасно, автобус марки "CityЛАЗ" А183 NG обладнаний газовим двигуном. Для заправки такої машини використовується стиснутий природний газ, що дозволяє вдвічі економити на літрі палива. Крім того, дизельний двигун машини практично не здійснює шкідливих викидів в атмосферу.
Під час огляду автобусів Цимбалюк зазначив, що "ТОВ "Львівські автобусні заводи" - завод з більш ніж 60-річною історією.
"Ми горді тим, що всі українські міста, які прийматимуть ЄВРО-2012, будуть користуватися автобусами виробництва цього заводу. Асортимент великий - це автобуси як міського, так і міжміського сполучення, тролейбуси тощо", - заявив він.
Представники делегації Катару були вражені продукцією ТОВ "Львівські автобусні заводи". Глава відділу контрактів Департаменту інженерних проектів Катару Хамад Лахдан під час спілкування з журналістами зазначив, що Україна може пишатися таким заводом, який випускає високоякісні автобуси, що не поступаються найкращим світовим зразкам.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас