Цього тижня пройдуть переговори з будівництва автомобільного заводу в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цього тижня пройдуть переговори з будівництва автомобільного заводу в Україні

3065
Україна повинна зосередити свою увагу на чотирьох пріоритетах розвитку економіки - енергозберігаючих технологіях, машинобудуванні, сільському господарстві та розвитку туризму.
Про це, заявив віце-прем'єр-міністр України - міністр інфраструктури Борис Колесніков, виступаючи в польському місті Сопот перед учасниками бізнес-форуму, який відбувається в рамках саміту Східного партнерства.
"Сама підготовка до Євро-2012 продемонструвала багато вузьких місць української економіки, і одночасно - привабливість розвитку туризму в Україні", - передає слова Колеснікова прес-служба Мінінфраструктури.
Також віце-прем'єр наголосив на необхідності модернізації комунальної сфери з великими можливостями для інвестицій. За словами Колеснікова, вже наступного тижня Україна сподівається провести переговори з однією з провідних зарубіжних компаній з будівництва автомобільного заводу.
Крім того, Колесніков висловив упевненість, що в найближче десятиліття Україна подвоїть виробництво зерна і стане одним з основних гравців на ринку зерна.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас