Супрун: Кабмін "сховав" 100 мільярдів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Супрун: Кабмін "сховав" 100 мільярдів гривень

Казна та Політика
820
При підготовці проекту державного бюджету на 2012 рік Кабінет міністрів України не врахував близько 100 мільярдів гривень надходжень. Про це заявила лідер Народно-демократичної партії Людмила Супрун.
"Кабмін просто приховав величезну суму грошей, близько 100 мільярдів гривень, причому це - неподаткові надходження", - сказала Супрун. За її словами, значну частину цієї суми Україна може отримати за Кіотським протоколом, тоді як у проекті бюджету записано всього 128 мільйонів гривень. Супрун стверджує, що саме ці ресурси потрібно спрямувати на реконструкцію теплоенергосистем комунального господарства та інші важливі енергозберігаючі проекти. "Це дозволило б не тільки утримати, але і знизити тарифи на житлово-комунальні послуги, - вважає лідер НДП. - В іншому випадку комунальні тарифи неминуче будуть підвищуватися, що призведе до катастрофічної інфляції".
На думку Супрун, сумним "новаторством" цього проекту бюджету є безпрецедентне досі ручне управління Кабміном казною держави. "Вони мабуть забули, що бюджет - це не їхня особиста кишеня", - заявила Людмила Супрун.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас