Законопроект про ринок землі можуть повернути на повторне перше читання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Законопроект про ринок землі можуть повернути на повторне перше читання

Аграрний ринок
301
Законопроект про ринок землі можуть повернути на повторне перше читання. Про це в ході агродебатів на тему ринку сільськогосподарських земель в Україні повідомив народний депутат України, глава комітету Верховної Ради з питань агарної політики та земельних відносин Григорій Калєтнік, передає джерело.
"Ми маємо намір повернути законопроект на повторне перше читання для того, щоб внести певні норми і вже з урахуванням цих норм перейти до другого читання і завершити його розгляд до 1 січня", - сказав Калєтнік.
Нагадаємо, 15 вересня Калєтнік повідомив, що протягом місяця ВР планує схвалити закон про ринок землі.
"Ми плануємо, що закон про ринок землі парламент схвалить протягом місяця. На даному етапі ми вивчаємо документ і готуємо його до першого читання і комітет повинен винести рішення не пізніше 20 вересня", - сказав тоді Калєтнік.
Експерти очікують, що найбільші дискусії в законі "Про ринок земель" викличе блок питань про обіг сільськогосподарських земель.
У свою чергу прем'єр-міністр України Микола Азаров вчора заявив, що для проведення земельної реформи в Україні знадобиться не менше 10 років.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас