Лондонський трейдер постав перед судом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лондонський трейдер постав перед судом

Кримінал
261
Лондонському трейдеру Квеку Адоболі, якого затримали за підозрою у незаконних оборудках, висунуто звинувачення в шахрайстві та перевищенні повноважень. Він завдав збитків на два мільярди доларів швейцарському банку UBS.
Менеджери установи запевняють, що активи клієнтів внаслідок його несанкціонованих операцій не постраждали. Та водночас побоюються, що скандал негативно позначиться на фінансовій звітності в цьому кварталі. Після інциденту рівень капіталізації банку скоротився на понад шість мільярдів доларів. І тепер міжнародне агентство Mудіз припускає можливість зниження рейтингу UBS. Горе-трейдер уже постав перед судом у Лондоні. Усі звинувачення він відкидає. Не вірить служителям Феміди і батько фінансового шахрая.
"Я знаю свого сина. Він ніколи б такого не зробив лише задля власної вигоди. Причиною того, що сталося, може бути проста помилка в системі. Тому трейдери з усього світу мають звернути увагу на це. Адже через збої у програмі їх колись також можуть засудити", - вважає батько підсудного Джон Адоболі. Розповідає телеканал UBR.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас