Заходів щодо виходу з кризи повинні вживати ті країни, які до неї призвели — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заходів щодо виходу з кризи повинні вживати ті країни, які до неї призвели

Казна та Політика
329
Глобальна криза стосується всіх, але ухвалювати рішення щодо виходу з нього повинні ті країни, в яких ця криза почалася, заявив екс-міністр промисловості, енергетики і навколишнього середовища Індії Суреш Прабу в ході дискусії про проблеми глобальної економіки на 8-му щорічному форумі Ялтинської європейської стратегії.
"Коли ми говоримо про кризу, вона, звичайно, стосується всіх. Вона впливає на кожного громадянина планети. Але рішення щодо стабілізації економіки повинні схвалювати країни, які призвели до цієї кризи", - цитує Прабу прес-служба форуму.
За його словами, економічна криза почалася з фінансової, яка має більш-менш чіткі причини. "Ми повинні розуміти, хто створив фінансову кризу, через яку неправильну політики, як сталося, що деривативи стали складати 30-40% світового ВВП. Дуже багато людей втратили свої доходи, не маючи до кризи жодної причетності", - сказав він.
Індія, за словами екс-міністра, чекає цього року на 7%-ве зростання економіки. "Ми будемо дуже тісно працювати з ринками США та інших країн. Йдеться про глобальну економічну інтеграцію, і це може стати перевагою в тому випадку, якщо глобальна економіка в цілому рухається в потрібному напрямку, якщо вона росте", - зазначив Прабу.
8-а Ялтинська щорічна зустріч "Україна і світ: спільні виклики, спільне майбутнє", організована Ялтинською європейською стратегією (YES) у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука, відбудеться з 15 по 18 вересня в Лівадійському палаці Ялти (АРК).
Ялтинська європейська стратегія (YES) - міжнародна незалежна організація, заснована в 2004 році українським бізнесменом і громадським діячем Пінчуком.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас