Тимошенко не потрібно аж 2 тижні на підготовку до дебатів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко не потрібно аж 2 тижні на підготовку до дебатів

Кримінал
600
Тимошенко дали два тижні на відпочинок і підготовку до дебатів. Засідання у понеділок тривало не більше 30 хвилин.
"Враховуючи те, що підсудна у судовому засіданні заявила, що їй було недостатньо часу для підготовки до судових дебатів, до того ж і адвокати сказали, що вони підготувалися, принаймні, як змогли, до судових дебатів, суд вирішив надати додатковий час до підготовки до судових дебатів", - заявила прокурор Лілія Фролова.
Тож судові дебати перенесли на 27 вересня. Захисники підсудної ж раптом заявили - їм два тижні не треба - були б готові до дебатів уже цієї п'ятниці.
"Сьогодні зранку ми маємо рейдерський черговий сюрприз, коли суддя не запитав у захисту, скільки захисту потрібно днів, не запитав у Юлії Володимирівни, скільки їй потрібно днів для повноцінної підготовки до дебатів, і на свій розсуд визначив, що потрібно 2 тижні", - обурюється адвокат Ю.Тимошенко Микола Сірий.
"Перенесення на 15 днів дебатів безумовно свідчить про те, що станом на сьогодні суд ще не готовий приймати будь-яке рішення", - вважає адвокат Ю.Тимошенко Юрій Сухов.
Адвокати невдоволені - адже ці два тижні їхня клієнтка має пробути за ґратами. Клопотання про зміну запобіжного заходу суд не розглянув.
"Юлія Володимирівна досі не має інформації про реальний стан здоров’я, тому що її лікар і медсестра, яким вона довіряє, досі не можуть її оглянути та взяти аналіз крові. В неї лопнули судини і по тілу синці", - каже прес-секретар Ю.Тимошенко Марина Сорока.
Занепокоєні здоров’ям Тимошенко та перебігом справи і дипломати. Канадському прем’єру про справу Тимошенко звітують щодня.
"Прем’єр-міністр Канади Стів Харпер попросив мене повідомляти кожного дня про те, що відбувається тут, оскільки ці питання викликають велике занепокоєння у Канаді", - пояснив надзвичайний і повноважний посол Канади в Україні Даніель Карон.
Тим часом видання Комерсант, посилаючись на власні джерела у Брюселі, пише: тамтешні політики шукають важелі впливу на Київ, щоб домогтися допуску екс-прем’єра до участі в парламентських виборах 2012 року. Першу спробу, буцімто, здійснять 15 вересня у Ялті під час зустрічі Віктора Януковича з комісаром ЄС із питань розширення і європейської політики сусідства Штефаном Фюле. Повідомляє телеканал UBR.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас