Влада Греції вводить новий податок на нерухомість — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Греції вводить новий податок на нерухомість

Казна та Політика
616
Влада Греції вводить новий податок на нерухоме майно, щоб компенсувати втрати, які понесе бюджет країни в 2011-2012 рр. Як передає Associated Press, про це повідомив міністр фінансів Греції Евангелос Венізелос.
За його словами, введення податку на нерухомість допоможе країні досягти раніше обумовленої з кредиторами мети щодо скорочення бюджетного дефіциту: це буде приносити країні по 2 млрд євро на рік. Податок обійдеться середньостатистичному мешканцю держави в 4 євро за 1 кв. м.
Грецький кабінет міністрів зібрався сьогодні в м.Салоніки, де днями пройшли масові демонстрації проти пакету заходів суворої економії, що включає в себе скорочення зарплат, збільшення податків і деякі структурні реформи для боротьби з кризою. Незважаючи на це, прем'єр-міністр Греції Георгіос Папандреу, який прибув в місто з триденним візитом, заявив, що Афіни не відступляться від зобов'язань, взятих 21 липня 2011 р. на екстреному саміті єврозони, коли було прийнято рішення про надання Греції другого пакета фінансової допомоги більше чинної кредитної програми Євросоюзу та Міжнародного валютного фонду обсягом 110 млрд євро.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас