Глава МВФ попередила про загрозу кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава МВФ попередила про загрозу кризи

Казна та Політика
2216
Глава Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістін Лагард закликала уряди провідних індустріальних країн світу діяти рішучіше, щоб підтримати економічне зростання в умовах збільшення ризику спаду, повідомляє агентство Bloomberg.
"Уряди повинні діяти рішуче і нетрадиційними методами для того, щоб не допустити спаду", - заявила вона під час свого виступу в Лондоні. За її словами, "зараз небезпека нової рецесії у світовій економіці переважує загрозу інфляції". "Глобальна ділова активність сповільнюється, небезпека спаду наростає. Ситуація в економіці США розчаровує. Для того щоб забезпечити поступальне зростання світової економіки, необхідно провести глобальний перерозподіл попиту", - підкреслила Лагард.
Питання підтримки зростання світової економіки і різні аспекти монетарної політики стали головними темами наради фінансової "сімки", що відкрилася в Марселі і в якій беруть участь глави центробанків і міністри фінансів США, Канади, Японії, Німеччини, Великобританії, Італії та Франції. Крістін Лагард також візьме участь у цій конференції.
За матеріалами:
Вести.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас