Нафта дешевшає на побоюваннях за перспективи світової економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дешевшає на побоюваннях за перспективи світової економіки

Енергетика
501
Світові ціни на нафту у вівторок знижуються на тлі побоювань за можливе поглиблення боргової кризи в єврозоні, яка негативно відбивається на перспективах світової економіки і попиту на "чорне золото", свідчать дані торгів.
Вартість вересневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку станом на 8:04 мск знизився на 2,5 долара, або на 2,89% - до 83,95 долара за барель. Ціна жовтневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent скоротилася на 0,05 долара, або на 0,05% - до 110,44 долара за барель.
На динаміці ф'ючерсів у вівторок відображається різке зниження європейських фондових індексів, що відбулося напередодні, під впливом слабких статданих, песимістичних новин з банківського сектора і політичних новин з Німеччини.
"Фоном для динаміки ф'ючерсів на нафту є слабке економічне зростання і побоювання відносно попиту на "чорне золото". Євро перебуває під тиском, а фондові індекси в Європі знижувалися протягом всієї торговельної сесії", - прокоментував агентству Reuters аналітик Jefferies Bache Крістофер Белоу.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас