Рівень безробіття в Японії за липень виріс до 4,7% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рівень безробіття в Японії за липень виріс до 4,7%

Казна та Політика
185
Рівень безробіття в Японії в липні виріс в порівнянні з попереднім місяцем на 0,1 відсоткового пункту - до 4,7%. Такі дані надало Міністерство внутрішніх справ і комунікацій Японії. У червні частка безробітних становила 4,6% від працездатного населення країни.
У реальному обчисленні безробітних в Японії стало менше на 230 тис. осіб, загальна їх кількість в липні склало 2,92 млн. Отримані дані збіглися з прогнозами аналітиків.
Також за даними Міністерства економіки, торгівлі і промисловості країни обсяг роздрібних продажів в Японії в липні, за попередніми даними, виріс на 0,7% порівняно з липнем 2010 року. Аналітики чекали на зростання цього показника на 1% в річному численні.
У порівнянні з червнем поточного року, роздрібні продажі в Японії в липні знизилися на 0,3% з урахуванням сезонної корекції.
Зростання обсягу роздрібних продажів, зафіксоване минулого місяця, може вказувати на те, що споживчий попит в Японії потроху відновлюється після руйнівного землетрусу і цунамі 11 березня. У березні, квітні і травні японська влада фіксувала зниження роздрібних продажів в річному численні.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас