Київські підприємства мають відповідати міжнародним екологічним стандартам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київські підприємства мають відповідати міжнародним екологічним стандартам

Казна та Політика
159
Київські підприємства мають відповідати міжнародним екологічним стандартам. Про це в ефірі телеканалу "Київ" заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Мазурчак.
Він зазначив, що існує міжнародна серія виробничих екологічних стандартів ISO 14000 і діяльність столичних підприємств мають цим стандартам відповідати. Мазурчак зазначив: "Деякі підприємства будуть закриватися, деякі - переноситися, деякі - змінювати свій профіль".
Кажучи про проблеми викидів столичного транспорту, Мазурчак сказав: "Зростання кількості транспорту шкодить нашому місту". Серед методів боротьби з цими викидами перший заступник глави КМДА назвав заміну дрібного транспорту (маршруток) транспортом більшого розміру, а також будівництво нових станцій метро та підземних тунелів.
Крім цього, Мазурчак підкреслив, що існують проблеми з переробкою відходів. У Києві, за його словами, переробляється 12% побутових відходів, але ця цифра буде збільшуватися. Заплановано також будівництво п'яти сміттєпереробних підприємств.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас