Київська влада вводить єдиний квиток на міський транспорт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київська влада вводить єдиний квиток на міський транспорт

571
У вересні буде представлена на обговорення транспортна схема міста, яка передбачає встановлення одностороннього руху на деяких вулицях і спеціальні смуги для громадського транспорту.
Про це розповів заступник голови КМДА Руслан Крамаренко під час прямого ефіру програми "Столиця. Спецпроект" на телеканалі "Київ". За словами чиновника, нова транспортна схема дозволить ввести єдиний квиток на весь міський транспорт.
Він також повідомив, що до кінця цього року міська влада введе в експлуатацію автоматизовану систему управління рухом автомобільного транспорту, яка дозволить розвантажити столичні дороги. Завдяки цьому до 2015 року можна буде довести швидкість руху транспорту до 20 км/год.
"Головна наша проблема - це комфортне пересування громадським транспортом, яким користується понад 80% населення, і розвантаження вулиць від автомобільного транспорту. Вже цього року піде міська електричка, яка дозволить на 15% розвантажити метрополітен. Паралельно з цим плануємо до кінця року ввести в експлуатацію автоматизовану систему управління рухом автомобільного транспорту, яка дозволить розвантажити місто на 20%. Ми плануємо в 2015 році вийти на 20 км/годину і на 40 км/год - у 2025 році. Зараз, для порівняння, середня швидкість транспорту - 13 км/год", - розповів чиновник.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас