Дослідження: 50% українців вважають, що при вступі до вузів потрібно розраховувати на гроші — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дослідження: 50% українців вважають, що при вступі до вузів потрібно розраховувати на гроші

246
Кожен другий українець (50%) вважає, що в першу чергу, при вступі до ВНЗ абітурієнту потрібно розраховувати на гроші. Про це повідомили в прес-службі компанії Research & Branding Group, яка в період з 15 по 25 липня 2011 провела дослідження громадської думки населення щодо ставлення українців до вступної кампанії до вузів країни. Збір інформації проводився методом особистого інтерв'ю в 24-х областях України і АР Крим.
Разом з тим, 37% населення вважає, що при вступі до ВНЗ абітурієнту потрібно розраховувати на добрі зв'язки.
Майже третина 29% українців вважає, що, розраховуючи на свої знання, краще все ж підстрахуватися і майже стільки ж (28%) будуть спиратися тільки на свої знання.
23% опитаних при вступі розраховували б на високий бал зовнішнього незалежного оцінювання, а кожен десятий - на свій хороший атестат і золоту медаль.
Респонденти відбиралися за квотною вибіркою, що репрезентує доросле населення країни за місцем проживання (область), статтю і віком. Обсяг вибіркової сукупності склав 2076 осіб. Очікувана середня похибка вибірки складає + -2,2%. Дані у відсотках.
Як повідомлялося, за даними дослідження, кожен другий житель України вважає, що при виборі вузу для вступу варто враховувати можливість подальшого працевлаштування.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас