Хмара: Тимошенко здала Україну Росії "з потрохами" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хмара: Тимошенко здала Україну Росії "з потрохами"

Аграрний ринок
5168
Юлія Тимошенко поставила Україну на коліна. Таку думку в інтерв'ю агентству Українські національні новини висловив колишній політв'язень, Герой України Степан Хмара.
"Мене просто дивує, що багато наших "псевдодемократів" так захищають пані Тимошенко і кричать, що це політичний процес. Хочу їх запитати: чи вважають вони, що правильно підписала Тимошенко "газові угоди" і здала Росії, як кажуть, "з потрохами" Україну? Більше того, я переконаний, що там була її змова з Путіним. Але, на жаль, наші правоохоронні органи не можуть цього довести. Там є ознаки державної зради! Тимошенко ж не переслідують за те, що вона голова партії "Батьківщина", а за конкретні речі. Вона Україну поставила на коліна!", - підкреслив Хмара.
Він також додав, що вважає розмови про політичний процес - "байками".
"Дурниці, що "в Україні йдуть політичні процеси", - я їх поки що не бачу. Я не бачу, поки що, опозиції в Україні. Я сумніваюся, що хтось вийде. Хіба що за гроші, оскільки грамотна молодь прекрасно знає цю авантюристку. А партія "Батьківщина" - хіба це опозиція? Ви згадайте, як ця опозиція в 2008 році фактично домовилася з Партією регіонів розділити Україну навпіл. Цього ніхто не забув", - зазначив він.
Степан Хмара вважає, що майбутнє України буде залежати від поведінки суспільства. "Будь-яка влада залежить від суспільства, її успіх або неуспіх залежить від того, яке суспільство. Поки що суспільство хворе і неорганізоване, тому і влада дозволяє собі витворяти різні фокуси", - говорить він.
Тестом для української нації колишній політв'язень вважає земельну реформу: "Якщо українське суспільство дозволить продавати землю, перетворювати сільськогосподарські угіддя на товар - це значить, що воно не здатне себе захистити і відстояти нормальну Українську державу. Я б не хотів цього. Опозиція повинна думати про ці речі, а не про те, як рятувати аферистку Тимошенко" , - резюмував Хмара.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас