ФРС визнала, що проблеми США можуть затягнутися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФРС визнала, що проблеми США можуть затягнутися

Казна та Політика
330
Економіка США стикається з проблемами, які можуть затягнутися, визнала Федеральна резервна система країни, що виконує роль центробанку.
За даними ФРС, облікова ставка міжбанківського кредиту навряд чи буде змінена протягом двох років. Це сприятиме відновленню економіки і збереженню прийнятною інфляції. Ставка залишається на мінімальному рівні (0-0,25%) з 2008 року, передають "Вести".
Представники центробанку відзначили, що не очікують перевищення спрогнозованих раніше норм рівня інфляції, хоча через перебої в постачаннях деяких товарів інфляція останнім часом трохи зростала.
Крім того, ФРС вважає, що процес економічного відновлення призупиниться найближчим часом. Варто враховувати і те, що зростання економіки вже істотно сповільнилося, не виправдавши очікувань експертів, що призведе до погіршення умов на ринку праці та зростання безробіття.
ФРС має намір за допомогою належних їй активів підтримувати політику реінвестування основних платежів.
Як писав KUR$.RU раніше, 5 серпня рейтингове агентство Standard & Poor's знизило суверенний рейтинг США, позбавивши його вищого значення. 9 серпня був знижений рейтинг іпотечних компаній Fannie Mae і Freddie Mac.
Через звіти S&P в понеділок і вівторок на світових торговельних майданчиках спостерігалося істотне зниження індексів.
За матеріалами:
FundMarket
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас