Колишня пасія Джорджа Сороса подала позов проти мільярдера на 50 млн дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колишня пасія Джорджа Сороса подала позов проти мільярдера на 50 млн дол.

Кримінал
531
Колишня пасія 80-річного мільярдера Джорджа Сороса Адріана Феррейра, яка здобула популярність за зйомки в бразильських телесеріалах, подала до суду на відомого фінансиста, вимагаючи з нього $50 млн, повідомляє американський таблоїд The New York Post.
За даними видання, бразильська актриса звинувачує Сороса, з яким вона перебувала в стосунках більше п'яти років, в тому, що він "обдурив її надії" і не купив їй будинок в елітному кварталі на Манхеттені, вартість якого оцінювалася в $1,9 млн. Крім того, як стверджує газета з посиланням на наявну в її розпорядженні позовну заяву, Феррейра скаржиться на те, що мільярдер "бив її по обличчю і навіть намагався задушити". Як розповіла актриса, одного разу 80-річний інвестор кинув у неї настільну лампу, але не влучив, і лампа розбилася, вдарившись об підлогу, а 28-річна бразилійка порізалася осколками. Вона тут же викликала поліцію, але, за її словами, поліцейські відмовилися заводити справу на мільярдера.
У свою чергу, Сорос всі звинувачення на свою адресу заперечує, а джерело з оточення бізнесмена заявляє, що "вся справа в грошах і квартирі".
Адвокат знаменитого інвестора Уілла Забель називає позов "несерйозним" і вважає, що він не має шансів на успіх.
"У містера Сороса були... стосунки з міс Феррейра. Але її скарга наповнена фальшивими звинуваченнями і, очевидно, є банальною спробою витягти гроші з мого клієнта", - сказав він газеті.
Як пояснює NYP, в позовній заяві йдеться, що кілька років тому Сорос пообіцяв Феррейрі, що купить їй "квартиру її мрії", розташовану неподалік від будинку самого бізнесмена. Контракт був вже підписаний, коли інвестор і актриса розірвали свої стосунки, і Сорос подарував апартаменти своїй новій подрузі.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас