Укрзалізниця розірвала договір про купівлю дорогих мобілок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрзалізниця розірвала договір про купівлю дорогих мобілок

1470
Укрзалізниця заявляє, що інформація про купівлю дорогих телефонів, у тому числі Nokia 6700 Classic Gold Edition з золотом, не відповідає дійсності. Укрзалізниця розірвала договір з фірмою "Метрополіс", яка перемогла на тендері із закупівлі телефонів.
Підприємство пояснило, що договір з "Метрополіс" був розірваний вже через кілька днів після підписання 15 липня. Причому розірваний саме через незгоду фірми знизити ціну на свої товари відповідно до ринковими показниками. Тобто, Укрзалізниця була незадоволена цінами потенційного постачальника і тому ніяких телефонів у нього (тим більше, золотих) не закуповувала.
Резонанс історії досяг урядового рівня. Учора прем'єр-міністр Микола Азаров публічно прокоментував інформацію про купівлю мобільних з дорогоцінних металів.
"За півтора року уряд України не закупив жодної дорогої машини, практично ні копійки не витратив на ремонт, але продовжує мусуватися якась інформація, яка абсолютно не відповідає дійсності. Величезна кількість інформації має явно провокаційний характер. Наприклад, якісь золочені телефони. Природно, в апараті Кабінету Міністрів негайно здійснюється перевірка і з'ясовується, що жодних золочених телефонів ніхто не купував", - сказав прем'єр.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас