У Раді зроблять ремонт за два мільйони гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Раді зроблять ремонт за два мільйони гривень

Казна та Політика
257
Управління апарату Верховної Ради уклало угоду на послуги з поточного ремонту адміністративних будівель по вулиці Грушевського, 5 і 18/2. Вартість операції склала 2,05 мільйона гривень, повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".
Згідно з конкурсною документацією, компанія-переможець повинна виконати роботи з ремонту дверей, стін, підлог в будівлі парламентської бібліотеки на вулиці Грушевського, 18/2 (ремонт поверхонь, шпатлювання, поклейка плівки, усунення тріщин, забарвлення та інше), та ремонту меблів в сесійній залі Верховної Ради на вулиці Грушевського, 5.
У список робіт з ремонту в сесійній залі увійшли: покриття підлоги, дверей, меблів плівкою; лакування дерев'яних стінових панелей, лакування кришок столів робочих місць депутата, лакування оголовків урядової і гостьової ложі, місць спікера, президента, лакування кришок столів спікера, урядової і гостьової ложі і лож у залі, лакування трибуни, лакування крісел урядової і гостьової ложі, лакування меблів холів і кабінетів керівників.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас