Ціна на нафту опустилася нижче 80 доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціна на нафту опустилася нижче 80 доларів

Енергетика
1994
Світові ціни на нафту за підсумками торгів 9 серпня опустилася нижче за позначку 80 доларів за барель після заяви ФРС США про уповільнення темпів відновлення американської економіки.
Офіційна ціна нафти WTI (Light Sweet) на терміновій товарній біржі New York Mercantile Exchange (NYMEX) за підсумками торгів знизилася на 2,01 долара і склала 79,30 долара за барель.
Офіційна ціна нафти Brent на електронній товарній біржі InterContinental Exchange Futures Europe (IСE Futures Europe) за підсумками сесії знизилася на 1,17 долара і склала 102,57 долара за барель.
З тексту заяви ФРС випливає, що економічне зростання поточного року виявилося значно слабшим, ніж очікувалося раніше. Показники ринку праці також демонструють більш низькі дані, а кількість безробітних зростає. У складному становищі залишається сектор житлової нерухомості.
На думку представників ФРС, ризик падіння для економічного прогнозу виріс. Водночас очікується, що інфляція [інфляція] залишиться приблизно на колишньому рівні, проте ФРС буде уважно стежити за розвитком ситуації навколо інфляції та інфляційних очікувань.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас