Росія скасовує всі обмеження на ввезення європейських овочів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія скасовує всі обмеження на ввезення європейських овочів

Аграрний ринок
147
З 9 серпня в Росії будуть зняті всі залишалися обмеження на імпорт свіжих овочів з країн Євросоюзу, повідомив головний санітарний лікар РФ Онищенко. Заборона на поставки була введена більше двох місяців тому.
Російська влада знімає ембарго на імпорт свіжих овочів з країн Євросоюзу, введене більше двох місяців тому. З 9 серпня будуть зняті всі обмеження, заявив в понеділок, 8 серпня, головний санітарний лікар РФ Геннадій Онищенко. Зокрема, будуть скасовані і вимоги, за якими необхідно супроводжувати кожну партію спеціальним сертифікатом, передає "Інтерфакс".
Нагадаємо, ввезення свіжих овочів з усіх держав ЄС російська влада заборонила 2 червня у зв'язку з поширенням у Німеччині та інших країнах Європи небезпечної для життя кишкової інфекції ЕГЕК. Наприкінці червня Москва трохи послабила бойкот, дозволивши ввезення овочевої продукції з Бельгії та Нідерландів. Наразі більше 10 країн Європейського Союзу відновили постачання свіжих овочів у Росію, підтверджуючи сертифікатами безпеку кожної партії.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас