Ляпіна: Товарообіг України з ЄС буде збільшуватися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ляпіна: Товарообіг України з ЄС буде збільшуватися

Казна та Політика
314
Товарообіг України з країнами Європейського Союзу і далі буде збільшуватися. Таку думку в ексклюзивному коментарі УНН висловила народний депутат України від фракції НУ-НС Ксенія Ляпіна.
"Ми нормальна європейська країна. У нас нормально розвиваються відносини з іншими європейськими країнами. А товарообіг з Росією вже давно був не набагато більшим, ніж з Європою. Я думаю, що з Європою буде і далі збільшуватися товарообіг. А з Росією це швидше політичні проблеми", підкреслила політик.
Вона зазначила, що за чинних методів Росії щодо українських товарів товарообіг буде зменшуватися.
"Якщо вони і далі будуть розвивати такі методи, як заборона тих чи інших видів українських товарів, як це зараз вони роблять під виглядом Митного союзу, то товарообіг буде зменшуватися", - сказала К. Ляпіна.
Як повідомлялося, голова Комітету економістів України Андрій Новак відзначив, що за результатами півріччя цього року товарообіг України з країнами Європейського Союзу на 20% більший, ніж з Російською Федерацією. Експерт підкреслював, що з боку Європи до України ніколи немає політичних претензій і торгове співробітництво збалансоване.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас