Нафта торгується біля п'ятитижневого мінімуму через побоювання за економіку США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта торгується біля п'ятитижневого мінімуму через побоювання за економіку США

Енергетика
318
Світові ціни на нафту в п'ятницю змінюються різноспрямовано, залишаючись біля мінімальних позначок за останні п'ять тижнів, на тлі зростання занепокоєння щодо уповільнення темпів зростання американської економіки. Про це свідчать дані торгів.
Вартість вересневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку станом на 8:43 мск знизилася на 1,05 долара, або на 1,21% - до 85,58 долара за барель. Ціна вересневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent виросла на 0,09 долара, або на 0,08%, - до 107,34 за барель.
За підсумками торгів у четвер фондові індекси в США впали на 4-5% на тлі побоювання інвесторів щодо того, що національна економіка може знову увійти в рецесію.
Тиск на ринок нафти продовжують надавати дані Міненергетики США, що свідчать про те, що запаси нафти в країні за минулий тиждень виросли на 950 тис. барелів до 354,9 млн, а запаси бензину виросли на 1,7 млн ​​барелів до 215, 2 млн, що виявилося вище за прогнози аналітиків.
"Учасники ринку нервують, спостерігається паніка, - каже цитований агентством Bloomberg керуючий директор Commodity Broking Services Pty. в Сіднеї Джонатан Барратт. - Інвестори закривають позиції, сировинні ринки перебувають під тиском".
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас