Sotheby's невпинно оголошує про рекордні прибутки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sotheby's невпинно оголошує про рекордні прибутки

214
Аукціонний будинок Sotheby's оголосив чистий квартальний прибуток розміром 127,2 мільйона доларів, що на 48% вище за аналогічний період минулого року, назвавши його найвищим в історії цього будинку.
"Це найкращий квартал в історії Sotheby's. Прекрасні зразки мистецтва сьогодні надзвичайно бажані для колекціонерів у всьому світі", - заявив президент і виконавчий директор торгового дому Біл Рупрехт.
Загальний обсяг продажів арт-ринку досяг також безпрецедентно високої планки в 3,4 мільярди доларів, говориться в прес-релізі Sotheby's. Найбільш невгамовний апетит продемонстрували колекціонери Китаю.
За перше півріччя аукціонний будинок Sotheby's продав 441 лот вартістю понад мільйон доларів, тоді коли торік таких було 273. Гонконзька весна і червневі аукціони робіт сучасного мистецтва в Лондоні встановили регіональні рекорди, що свідчать про новий пік на арт-ринку.
Ринок предметів мистецтва був однією з небагатьох точок стабільності в світі з нестабільною економікою, зазначив Рупрехт.
Sotheby's - один з найстаріших у світі аукціонних будинків. Спільно з аукціонним будинком Christie's він становить близько 90% світового ринку аукціонних продажів антикваріату і найкращих зразків мистецтв.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас