Нафта торгується різноспрямовано на тлі побоювань з приводу США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта торгується різноспрямовано на тлі побоювань з приводу США

Енергетика
272
Світові ціни на нафту в четвер змінюються різноспрямовано після того, як побоювання щодо перспектив економіки США викликали очікування на нові стимулюючі заходи влади, а дані із запасів "чорного золота" виявилися гіршими за прогнози. Про це свідчать дані торгів, повідомляє РІА Новини.
Вартість вересневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI на електронних торгах в Нью-Йорку станом на 8:47 мск зросла на 0,16 долара, або на 0,17% - до 92,09 долара за барель. Ціна вересневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent опустилася на 0,16 долара, або на 0,14% - до 113,07 долара за барель.
Раніше в американських ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що троє колишніх високопоставлених чиновників у ФРС висловили думку про необхідність розгляду фінансовим регулятором можливості нового етапу викупу з ринку боргових цінних паперів для підтримки економічного зростання.
Крім того, тиск на ринок нафти роблять дані Міненергетики США, що свідчать про те, що запаси нафти в країні за минулий тиждень виросли на 950 тис. барелів, до 354,9 млн, а запаси бензину - на 1,7 млн ​​барелів, до 215,2 млн, що виявилося вище за прогнози аналітиків.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас