Точка зору: Вибори мера Києва відбудуться найближчої осені — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Вибори мера Києва відбудуться найближчої осені

375
Ймовірність дострокових виборів мера Києва і Київради восени поточного року досить велика. Про це заявив виконавчий директор Центру соціальних технологій "Соціополіс" Володимир Поляков, коментуючи політичну ситуацію в столиці.
Як повідомили в прес-службі "Соціополоса", експерт зазначив: "Незважаючи на заяви представників Партії регіонів про недоцільність проведення дострокових виборів мера і Київради, ймовірність проведення таких виборів восени цього року досить висока".
"Про це свідчить інформація про розгортання виборчих штабів низкою політичних сил і потенційних кандидатів у мери Києва та депутатів Київради за мажоритарними округами, а також інформація з підбору кандидатур для формування дільничних виборчих комісій", - підкреслив Поляков.
За словами політтехнолога, прискорення виборчого процесу в столиці дозволить остаточно вирішити проблему Черновецького і його команди і вигідне як владі, так і опозиції.
"Питання стоїть тільки в тому, яка група всередині Партії регіонів - прихильників або супротивників дострокових виборів переможе найближчим часом", - резюмував експерт.
За матеріалами:
24.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас